zondag 2 april 2017

Twirl Demo van de Maranto jeugd tijdens Kom in de Kas op zondag 2 april 2017 meer dan geslaagd

Zondagmiddag 2 april gaf de jeugd van The Maranto's een meer dan geslaagde Twirl Demo tijdens het tuinbouw evenement Kom in de Kas in de Bospolder in Naaldwijk/Honselersdijk.
Het was schitterend weer en we hadden ontzettend veel publiek. En er waren zelfs momenten dat er zoveel publiek bleef kijken dat er iemand van de organisatie kwam vragen of wij het publiek iets meer naar voren konden halen omdat de route door ons publiek werd geblokkeerd. Maar ja, wij konden deze vraag helaas niet honoreren omdat onze teams en solisten dit vloeroppervlak nodig hadden om de demo goed ten uitvoer te brengen. Gelukkig is deze meer dan mooie dag succesvol afgesloten. 
Dank aan de mensen van Kom in de Kas Westland en uiteraard onze leden, instructie en begeleiding.

foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.foto van The Maranto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten